“In herinnering verbonden”

Met deze woorden in gedachten willen wij u van harte uitnodigen voor de herinneringsbijeenkomst die wij organiseren op woensdag 30 oktober in de Dorpskerk aan de Brink te Vries.

Een sfeervol gebouw, waarin we met muziek en woorden stil willen staan bij hen die ons, die u zijn ontvallen. Een moment om samen te zijn, te delen, te herinneren.

In het verleden hebben wij eerder zo’n bijeenkomst georganiseerd en na afloop veel positieve reacties ontvangen. Dit heeft ons doen besluiten dit jaar, het jaar waarin wij als Westera Uitvaartverzorging onze diensten
40 jaar aanbieden, wederom zo’n bijeenkomst te organiseren.

De herinnering aan onze dierbaren, niet meer tastbaar bij ons, die herinnering zal blijven en zo blijven wij voor altijd verbonden.

De aanvang is om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat de deur voor u open. We sluiten de avond rond 20.30 uur gezamenlijk af met een kopje koffie of thee in het Ontmoetingshuis naast de Dorpskerk.

Wij zien ernaar uit u op 30 oktober te ontmoeten.

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM