Kosten en verzekering

Hoeveel een begrafenis of crematie kost, ligt natuurlijk aan de keuzes die u maakt. Gemiddeld kost een crematie zo’n € 5.500,-. Bij een begrafenis moet u daarnaast rekenen op grafkosten en kosten voor de steen op het graf.

We kunnen het ons goed voorstellen dat het voor u lastig is om in te schatten wat een afscheid kost. Als u uw wensen voor de uitvaart op papier hebt en benieuwd bent naar een begroting, kunt u deze geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons opvragen.

Verzekeringen
Met een lidmaatschap van een vereniging en een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw dierbaren voor de (gehele) kosten van uw uitvaart komen te staan. Bij een verzekering kunt u kiezen tussen een uitkering in geld of een uitkering in natura. Bij een uitkering in geld kunt u de verzekering gebruiken om de uitvaartnota te betalen. Bij een uitvaartverzekering in natura wordt de begrafenis of crematie geregeld en betaald volgens de voorwaarden van de polis van de verzekeraar.

Wij werken met diverse verzekeringsmaatschappijen. Bent u op zoek naar informatie over verzekeringen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Direct contact?

Wilt u meer weten? Bij een overlijden zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM