Laatste wensenboekje

Hoe moet uw uitvaart eruitzien? Hoewel we vaak liever nog niet aan de dood denken, is het verstandig om er af en toe wel bij stil te staan. Want wat u nu al regelt of kenbaar maakt, kan een steun zijn voor uw dierbaren in dagen van verdriet. Het laatste wensenboekje kan u hierbij helpen.

In het laatste wensenboekje legt u uw persoonlijke wensen, idee├źn en de wijze waarop uw uitvaart eruit moet zien vast. Na het invullen kunt u het boekje thuis bewaren, bijvoorbeeld bij andere belangrijke papieren. In het wensenboekje kunt u ook extra informatie kwijt, zoals waar uw nabestaanden belangrijke papieren kunnen vinden of opvragen.

Bij ons laten archiveren
U kunt uw laatste wensenboekje ook bij ons laten archiveren. Wij maken dan een kopie en bewaren deze voor u. Mocht u komen te overlijden, dan is er voor uw nabestaanden en ook voor uw uitvaartverzorger veel duidelijk.

Vragen?
Heeft u tijdens het invullen van het laatste wensenboekje vragen? Of heeft u vragen over het laatste wensenboekje? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0592-543 082 of info@westera.nl

Direct contact?

Wilt u meer weten? Bij een overlijden zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM