Kinderen

Extra aandacht en ondersteuning

Intensieve hulp bij verlies van een kind

Het overlijden van een kind is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Tegelijkertijd is het ook zo ontzettend belangrijk om goed afscheid te nemen. Wij besteden daarom extra zorg aan de uitvaart van kinderen en begeleiden en steunen u waar we kunnen. Het maakt daarbij uiteraard niet uit hoe jong of oud uw kind is geworden: het is en blijft uw kind, óók als hij of zij bijvoorbeeld al een eigen gezin heeft. Wij zorgen er ten allen tijde voor dat u in alle rust afscheid kunt nemen zodat u het grote verdriet een plaats kunt geven. We kunnen u bovendien doorverwijzen naar hulpverlenende instanties en we hebben een aantal boeken voor u over het omgaan met dit zó moeilijke verdriet.

Extra aandacht voor kinderen die een dierbare hebben verloren

Ook aan kinderen die iemand uit hun naaste omgeving hebben verloren, besteden we extra aandacht bij de uitvaart. Het verlies van een vader, moeder, broer of zus, opa of oma is immers zó’n pijnlijke ervaring voor hen. Het is daarom zo belangrijk deze kinderen goed bij de uitvaart te betrekken en vooral eerlijk en duidelijk te zijn als zij vragen hebben. Ook over dit onderwerp hebben we boeken voor u.

Direct contact

Heeft u een vraag?

Bij overlijden: 24 uur per dag bereikbaar

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM