Keurmerk Uitvaartzorg
Dat geeft u zekerheid

De laatste zorg, moet goed verzorgd zijn. Als u kiest voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, weet u zeker dat u kunt rekenen op kwaliteit. Het keurmerk is de eerste check voor de laatste reis.

Wij hechten waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening. We zorgen ervoor dat elke uitvaart goed verzorgd is en houden ons aan de strenge eisen. Het Keurmerk Uitvaartzorg is een initiatief van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). Het SKU beoordeelt of een uitvaartonderneming voldoet aan heldere kwaliteitseisen: de zes zekerheden. We zijn er trots op dat wij voldoen aan alle gestelde eisen.

De zes zekerheden

 1. Heldere afspraken over uitvoering
  Goede en heldere communicatie zorgt ervoor dat u na afloop niet voor verrassingen komt te staan. Alle wensen worden van tevoren uitvoerig met u besproken en vastgelegd. Ook latere wijzigingen worden duidelijk gecommuniceerd.
 1. Transparante kostenbegroting
  Aan de hand van de gemaakte afspraken, maakt de uitvaartverzorger een kostenbegroting die hij met u doorneemt en waar u een kopie van ontvangt. Dus geen vervelende verrassingen achteraf.
 1. Goede organisatie van de uitvaart
  Onze uitvaartverzorgers zijn professionals die hun werk zeer serieus nemen. Ze zorgen er – samen met u – voor dat de uitvaart van begin tot eind goed verloopt.
 1. Bekwaam personeel
  Ons personeel is vakkundig opgeleid en op de hoogte van de uitvaartmogelijkheden in ons verzorgingsgebied. De uitvaartverzorgers zijn RU-geregistreerd. In dit register zijn alleen uitvaartverzorgers opgenomen die werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg hebben behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen.
 1. Doelmatige klachtenafhandeling
  Ondanks alle goede voorbereidingen en de zorgvuldige begeleiding is het mogelijk dat u ontevreden bent over bepaalde aspecten van de uitvaart. Wij behandelen uw klacht altijd serieus en proberen met een passende oplossing te komen. Komen we er niet samen uit dan kunt u de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen inschakelen.
 1. Klanttevredenheidsonderzoek
  Uw tevredenheid staat natuurlijk voorop. Daarom vragen wij u naar uw ervaring met onze dienstverlening. Als u uw mening met ons deelt, kunnen wij blijven werken aan de kwaliteit van onze diensten.
Wilt u meer weten over het keurmerk? Klik dan hier. Bekijk ook het filmpje waarin de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg kort uitlegt wat het keurmerk inhoudt.

 

Direct contact?

Wilt u meer weten? Bij een overlijden zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM