Keurmerk Uitvaartzorg

Als u een begrafenis of crematie moet laten verzorgen, wilt u dat dit goed gebeurt. Het Keurmerk Uitvaartzorg geeft u die zekerheid. Kiest u een uitvaartonderneming met dit Keurmerk, dan kiest u voor kwaliteit. Het is de eerste check voor de laatste reis.

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat elke uitvaart goed verzorgd is en houden ons aan strenge eisen. Daardoor beschikken we over het Keurmerk Uitvaartzorg.

Keurmerk Uitvaartzorg: de 6 zekerheden

Het Keurmerk Uitvaartzorg is een initiatief van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). De SKU beoordeelt of de uitvaartonderneming voldoet aan heldere kwaliteitseisen:
de 6 zekerheden. Wij zijn er trots op dat we voldoen aan alle gestelde eisen.

 

1. Heldere afspraken over uitvoering
Door goede communicatie komt u na afloop niet voor verrassingen te staan. Alle wensen worden van tevoren uitvoerig met u besproken en vastgelegd. Ook latere wijzigingen worden duidelijk gecommuniceerd.

2. Transparante kostenbegroting
Aan de hand van de gemaakt afspraken, maakt de uitvaartverzorger een kostenbegroting die hij met u doorneemt en waar u een kopie van ontvangt. Dus geen vervelende verrassingen achteraf.

3. Goede organisatie van de uitvaart
Onze uitvaartverzorgers zijn professionals die hun werk zeer serieus nemen. Ze zorgen er, samen met u, voor dat de uitvaart van begin tot eind goed verloopt.

4. Bekwaam personeel
Ons personeel is vakkundig opgeleid en op de hoogte van de uitvaartmogelijkheden in ons verzorgingsgebied. De uitvaartverzorgers zijn RU-geregistreerd. In dit register zijn alleen uitvaartverzorgers opgenomen die werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg hebben behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen.

5. Doelmatige klachtenafhandeling
Ondanks alle goede voorbereidingen en de zorgvuldige begeleiding is het mogelijk dat u ontevreden bent over bepaalde aspecten van de uitvaart. Wij behandelen uw klacht altijd serieus en proberen met een passende oplossing te komen. Komen we er niet samen uit dan kunt u de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen inschakelen.

6. Klanttevredenheidsonderzoek
Uw tevredenheid staat natuurlijk voorop. Daarom vragen wij u naar uw ervaring met onze dienstverlening. Als u uw mening met ons deelt, kunnen wij blijven werken aan de kwaliteit van onze diensten.

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkuitvaartzorg.nl en bekijk daar het filmpje waarin de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg kort uitlegt wat het keurmerk inhoudt.

 

Direct contact

Heeft u een vraag?

Bij overlijden: 24 uur per dag bereikbaar

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM