Voor en na een afscheid

 Natuurlijk zijn wij er voor u, voor en tijdens de uitvaart. Maar ook op andere momenten kunt u op ons rekenen, bijvoorbeeld als u uw afscheid alvast wilt regelen of na de uitvaart.

Uw uitvaart bij leven regelen
Misschien heeft u de behoefte om uw afscheid al bij leven te regelen. Bijvoorbeeld omdat u ernstig ziek bent, ouder wordt, geen nabestaanden heeft of juist omdat u hen er niet mee wilt belasten. Als uw wensen op papier staan, kan dat voor uw nabestaanden namelijk een hele zorg minder zijn. Uw wensen kunt u vastleggen in uw ‘Laatste wensenboekje’.

Afspraak maken voor een voorbespreking
Wij helpen u graag bij het zo concreet mogelijk formuleren van uw wensen. Zodat uw uitvaart wordt zoals u graag wilt. Tijdens een voorbespreking bij u thuis of op ons kantoor nemen we u stap voor stap mee en bespreken we uw wensen. Een afspraak maken kan door hier te klikken.

Nazorg
Eigenlijk is de uitvaart de start van een vaak langdurig rouwproces. Als ervaren uitvaartverzorgers weten wij hoe moeilijk het dragen van een verlies is. Daarom ondersteunen wij nabestaanden ook na de uitvaart. Zo krijgt u bijvoorbeeld het boekje ‘Zorgna’. Daarin vindt u veel waardevolle adviezen en adressen van hulpverlenende instanties.

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste weg. En ook als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Direct contact?

Wilt u meer weten? Bij een overlijden zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM