Een persoonlijke uitvaart
Samen zorgen voor een waardig afscheid

Westera Uitvaartverzorging is een familiebedrijf in Vries met ruim 45 jaar ervaring. We staan voor een betrokken, warme en een persoonlijke dienstverlening met aandacht voor details. Ons team bestaat uit acht deskundige en ervaren medewerkers. Via deze link kunt u met hen kennismaken.

Ons motto is ‘natuurlijk betrokken’. Vanzelfsprekend zorgen we voor een professionele en goed georganiseerde uitvaart. Maar natuurlijk kunt u ook anders opvatten. We proberen daarnaast namelijk op een natuurlijke wijze vorm te geven aan úw wensen. Want een goed afscheid helpt u verder.

Samen is ons sleutelwoord
Daarom werken we samen met u aan een afscheid waar u – ondanks al uw verdriet – met een goed gevoel op kunt terugkijken. Een afscheid waarin uw gevoelens als nabestaande(n) en de wensen van de overledene centraal staan. Een afscheid waarin u uw dierbare herkent en herdenkt. In een periode vol verdriet en rouw is het lastig om helder te blijven denken en beslissingen over een uitvaart te nemen. Wij zijn er dan voor u. Samen is ons sleutelwoord.

Alles is mogelijk: ú bepaalt
Ieder mens is uniek, dus ieder afscheid ook. Tijdens een afscheid is (bijna) alles mogelijk. U bepaalt, wij regelen. Voor, tijdens en na de uitvaart krijgt u steeds te maken met dezelfde persoon. Zo hoeft u nooit twee keer iets uit te leggen en kan er persoonlijk contact ontstaan. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van keuzes? Door onze jarenlange ervaring kunnen we u hierbij ondersteunen. Begripvol, vakkundig en doortastend: zo gaan wij te werk.

Direct contact?

Wilt u meer weten? Bij een overlijden zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM