John Hessels

Uitvaartverzorger

Direct contact?

Wilt u meer weten? Bij een overlijden zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom doe je dit werk graag?
“Het vak van uitvaartverzorger is mooi omdat ik op momenten van verdriet, verslagenheid en bij onmacht mij dienstbaar mag stellen voor nabestaanden en kan en mag helpen en begeleiden. Geen uitvaart is hetzelfde en iedere familie is anders.”

Wat wil jij betekenen voor mensen?
“Ik wil dat nabestaanden met een goed gevoel kunnen terugkijken op de uitvaart van een dierbare. Een uitvaart zoals hij of zij had aangegeven of beschreven. Dat doe ik door er te zijn en door op mijn manier in alle rust te luisteren, te vragen en te adviseren.”

Wat zou je mensen graag willen meegeven?
“Leg je wensen vast. En kijk vooraf goed of je lid bent van een uitvaartvereniging of hoe je uitvaartpolis is. Er wordt vaak gezegd “Dat kunnen wij ook doen”, maar waarschijnlijk niet tegen het tarief van de vereniging waar je lid van bent of volgens de voorwaarden van de naturapolis. Laat jezelf goed informeren. Voorkomen is immers beter dan genezen.”

Hoe zou jouw eigen uitvaart eruit moeten zien?
“Ik zou zelf begraven willen worden. Zonder poespas, gewoon vanuit de opbaarkamer of vanuit huis zo naar het graf. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar mijn dierbaren weten het. En ik heb het vastgelegd in mijn Laatste wensenboekje.”

Keurmerk Uitvaartzorg

Westera Uitvaartverzorging hecht waarde aan professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.

Branchevereniging

BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) hanteert strenge criteria op het gebied van kwaliteit.

"Ik leef nu, dus wil ik nu ook alles regelen"

"Als je alles weten zou van morgen, dan had je vast niet minder, maar nog levensgrotere zorgen"

"Het verdriet om het sterven van een kind is met niets te vergelijken, het is alles overheersend"

"Samen is ons sleutelwoord"

google-site-verification=xZmeEgY1JRj4_ITRGPi4HShVNcGZq0y8NaYeDt-a3pM